Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğun kar yağdığını görmek

Rüyada yoğun kar yağdığını görmek

Rüyada yoğun kar yağdığını görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kendisine ev alacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet eder.

Rüyada yoğun kar yağdığını gördüyseniz:

  • Politik olmak veya uzlaşmak güç gösterisinde bulunmaktan daha çok iş görebilir.

Rüyada yoğun kar yağdığını görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yoğun yağmur yağdığını görmek güzel günlerin kapıda olacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, hidayete ereceğine inanılır.

Rüyada yoğun kar görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada yoğun kar yağışı görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yoğun bakımdan çıkmak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, daima önüne bakacağına, neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesini yoğun bakımda görmek toparlanacağına, güzel bir yola çıkılacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu görmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına tabir olunur.

Rüyada eşini yoğun bakımda görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments