Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğun yağmur yağdığını görmek

Rüyada yoğun yağmur yağdığını görmek

Rüyada yoğun yağmur yağdığını görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine delalet eder.

Rüyada yoğun yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Yanlız aceleciliğiniz devam ediyor.

Rüyada yoğun yağmur yağdığını görmek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, işlerindeki karın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yoğun kar yağdığını görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada yoğun yağmur görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada yoğun bakımda yattığını görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine delalet eder.

Rüyada yoğun bakımda hasta görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına inanılır.

Rüyada anneyi yoğun bakımda görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasını yoğun bakımda görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eşini yoğun bakımda görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments