Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğun sis görmek

Rüyada yoğun sis görmek

Rüyada yoğun sis görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine inanılır.

Rüyada yoğun sis gördüyseniz:

  • Bazı kazançlarınız olabilir veya farklı yerlerden para alabilirsiniz.

Rüyada yoğun sis görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, verilen emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, önünü göremez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yoğun kar görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yoğun bakımda hasta görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu yoğun bakımda görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, huzurlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada trafik yoğunluğu görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kendini yoğun bakımda görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, ev taşımaya alamet etmektedir.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, elinin de bolluk göreceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments