Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğun kar görmek

Rüyada yoğun kar görmek

Rüyada yoğun kar görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, bilgilerle donanacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına inanılır.

Rüyada yoğun kar gördüyseniz:

  • Bazı tekliflerin yenilenmesi gerekebilir.

Rüyada yoğun kar görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işarettir.

Rüyada yoğun kar yağdığını görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yoğun kar yağışı görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yoğun bakımdan çıkmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yoğun sis görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada yoğun bakımda yattığını görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, kişinin güzel işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu yoğun bakımda görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini yoğun bakımda görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments