Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu görmek

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu görmek

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, borçlarının ödeneceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, duygularının karşılıklı olacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına işaret eder.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerle, anlaşılmış veya üzerinde konuşulmakta olanlar arasında binlerce kilometre fark olabilir.

Rüyada kendini yoğun bakımda görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, küskünlüklerin oluşacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını yoğun bakımda görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine işarettir.

Rüyada babasını yoğun bakımda görmek fakirlik yaşayacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesini yoğun bakımda görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini yoğun bakımda görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada eşini yoğun bakımda görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kardeşini yoğun bakımda görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, şöhret elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments