Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık kefen görmek

Rüyada yırtık kefen görmek

Rüyada yırtık kefen görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yırtık kefen gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalara açıksınız.

Rüyada yırtık kefen görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işarettir.

Rüyada ölmeden kefenlenmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü kefene sarmak kırgınlıklar yaşanacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada annesini kefenle görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, yönetici makamına geleceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına tabir olunur.

Rüyada evde kefen görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini kefen içinde görmek işlerinden feragat edeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine tabir olunur.

Rüyada birini kefene sarmak rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments