Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kefene sarmak

Rüyada birini kefene sarmak

Rüyada birini kefene sarmak kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada birini kefene sarmak gördüyseniz:

  • Sizinle birlikte aynı kişiye ilgi duyan başka birisi daha olabilir.

Rüyada kefene sarmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü kefene sarmak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada birini kefene sarmak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, düşmanlarımızı alt etmeye alamet eder.

Rüyada kefen sarmak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada esrar sarmak kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, kazancın günden güne artacağına inanılır.

Rüyada sarma sarmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada siyah iplik sarmak çok mutlu günler geçireceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç sarmak hayatının karışacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments