Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kefen görmek

Rüyada evde kefen görmek

Rüyada evde kefen görmek yüceltileceği sözler duyacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde kefen gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri haber alamadığınız bir eski sevgiliniz yeniden ortaya çıkabilir.

Rüyada evde kefenli cenaze görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde kefen görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birini kefende görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, başarılarının çoğalacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kefene sarılı görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık kefen görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada annemi kefenli görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, namının yürüyeceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada kefene görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments