Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü kefenlerken görmek

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, variyetini çoğaltacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölüyü kefenlerken gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için harcama yapma yolunu da seçebilirsiniz.

Rüyada ölü kefenlenirken görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işaret eder.

Rüyada ölü ve kefen görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada ölünün kefenini görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, iyilik bulacağına inanılır.

Rüyada ölüye kefen giydirmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kefenli ölüler görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü kefene sarmak uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, eline büyük paralar geçeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments