Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmeden kefenlenmek

Rüyada ölmeden kefenlenmek

Rüyada ölmeden kefenlenmek hayıflanacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret eder.

Rüyada ölmeden kefenlenmek gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da katılacağınız grup aktiviteleri dış görünüşünüz, düşünceleriniz, yaşam tarzınız veya hayata bakışınız üzerinde etkili olabilir.

Rüyada kefen sarmak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli kefen görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, yaklaşan güzel günlere, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını kefenli görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bütçesinin küçüleceğine yorulur.

Rüyada kefen içinde birini görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, yoksulluğa, malının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenlenmiş görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada kefenli birini gömmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına işaret eder.

Rüyada ölüp kefen giymek şeref ve rütbeye, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments