Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızsız gökyüzü görmek

Rüyada yıldızsız gökyüzü görmek

Rüyada yıldızsız gökyüzü görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, günahların da affolacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yıldızsız gökyüzü gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmek veya biraz heyecan katmak isteyebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde yıldız görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde çok yıldız görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, çok mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzündeki yıldızları görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden yıldız toplamak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldız görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, ekonomik olarak kalkınacağına delalet eder.

Rüyada yıldızlarla dolu gökyüzü görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde yıldızları seyretmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, donatacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, helal lokma yiyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments