Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden yıldız toplamak

Rüyada gökyüzünden yıldız toplamak

Rüyada gökyüzünden yıldız toplamak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünden yıldız toplamak gördüyseniz:

  • İnandığınız hedefler için yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Rüyada gökyüzünden yıldız toplamak karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, isabetli kararlar alacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzü ve yıldızlar görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, mallarının da hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünü yıldızları görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada yıldızlarla dolu gökyüzü görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzü yıldızları görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldızlar görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına inanılır.

Rüyada gökyüzü ve yıldızları görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments