Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızların kaydığını görmek

Rüyada yıldızların kaydığını görmek

Rüyada yıldızların kaydığını görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldızların kaydığını gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilere boyun eğmeden önce, söylenenleri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, insanlara yol göstereceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yıldızların kaydığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına delalettir.

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada yıldız kaydığını görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada yıldızın kaydığını görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine rivayet eder.

Rüyada tüm yıldızların kaydığını görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sevgi göreceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına delalettir.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments