Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, gülüp eğleneceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu gördüyseniz:

  • Maddi konuları öncelik listenizin ön sıralarına yerleştirmelisiniz.

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet eder.

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına işarettir.

Rüyada yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak rahat bir hayat süreceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalettir.

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada dilek tuttuğunu görmek ele geçen kazancın artacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, edilen duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada yıldız kayınca dilek tutmak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, dertlerin aşılacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments