Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüm yıldızların kaydığını görmek

Rüyada tüm yıldızların kaydığını görmek

Rüyada tüm yıldızların kaydığını görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tüm yıldızların kaydığını gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili detayları atlamamalısınız, diyetinize veya fitness planınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada tüm yıldızların kaydığını görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada tüm arkadaşları görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine tabir olunur.

Rüyada tüm akrabaları bir arada görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, işinde ustalaşacağına inanılır.

Rüyada tüm vücudu kıllı görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, çok eğleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada tüm sülaleyi görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada tüm arkadaşlarını görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada tüm sülaleyi bir arada görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments