Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız kaydığını görmek

Rüyada yıldız kaydığını görmek

Rüyada yıldız kaydığını görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, ufkunun açılacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığını gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek duygusal hayatınızda yeniliklere açıksınız.

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine işaret eder.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına yorulur.

Rüyada tüm yıldızların kaydığını görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birçok yıldızın kaydığını görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldızların kaydığını görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada yıldızın kaydığını görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek gözyaşlarının dineceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments