Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak zor bir hayat sürmeye başlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak gördüyseniz:

  • Verilecek sözler daha tatminkar bir geleceğin temeli olabilir.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına işaret eder.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kayan yıldızlar görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına işarettir.

Rüyada yıldızlara bakıp dua etmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına işarettir.

Rüyada paten kayan birini görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayanın üstünde oturmak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayanın altında kalmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments