Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, esenlik bulacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, ün sahibi birisi olunacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak gördüyseniz:

  • Çok sayıda alternatifiniz var.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak azalacağına, işlerin canlanacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kayan yıldızlar görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, eşlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayanın düştüğünü görmek yüzün güleceğine, yenisinin başlayacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayanın üstüne oturmak yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, malvarlığının çok daha artacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına inanılır.

Rüyada paten kayan birini görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments