Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızı tutmak

Rüyada yıldızı tutmak

Rüyada yıldızı tutmak hedeflerin gerçekleşeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldızı tutmak gördüyseniz:

  • Anlattıklarınızı aleyhinize kullanan kişiler olabilir.

Rüyada yıldız kayıp dilek tutmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, işlerinin çok açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldızı elinde tutmak kendi çok iyi hissedeceğine, tüm özlemini gidereceğine, yaşamının uzun olacağına işaret eder.

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak hayır getirecek işlere girileceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldız tutmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, bunu da herkese ilan edeceğine alamet eder.

Rüyada yıldızları tutmak doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments