Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızı elinde tutmak

Rüyada yıldızı elinde tutmak

Rüyada yıldızı elinde tutmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına delalet eder.

Rüyada yıldızı elinde tutmak gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerden uzak durun.

Rüyada yıldızı elinde tutmak iç açıcı sözlere, çok mutlu bir yuva kurulacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına tabir olunur.

Rüyada elinde yıldız tutmak kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak başarılarının düşeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına delalettir.

Rüyada yıldızları tutmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak istenmediğiniz bir yere gitmeye, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıldız kayınca dilek tutmak iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments