Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız tutmak

Rüyada yıldız tutmak

Rüyada yıldız tutmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, işsiz ise işe gireceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Rüyada yıldız tutmak gördüyseniz:

  • Ya da daha fazla duygusallaşabiliriz, uyuma isteği duyabiliriz veya rüyalarımızda artış olabilir.

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak derdin sona ereceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada yıldız kayınca dilek tutmak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıldızı tutmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına rivayet eder.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine delalettir.

Rüyada yıldız tutmak önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, büyük kazançlar getireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada yıldızları tutmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına alamet eder.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments