Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız kayıp dilek tutmak

Rüyada yıldız kayıp dilek tutmak

Rüyada yıldız kayıp dilek tutmak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldız kayıp dilek tutmak gördüyseniz:

  • Belli bir işi halletmek için ne gerekiyorsa yapmanız gerekiyor.

Rüyada yıldız kayıp dilek tutmak borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak umutlarının söneceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına delalettir.

Rüyada yıldız kayınca dilek tutmak hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak çok daha büyük işlere gireceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments