Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızları tutmak

Rüyada yıldızları tutmak

Rüyada yıldızları tutmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, büyük borçların altında ezileceğine, işlerinde bereket olacağına, gıybet edeceğine, çoluk çocuğa karışacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalet eder.

Rüyada yıldızları tutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size keyif verebilir.

Rüyada yıldızı elinde tutmak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine inanılır.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız kayıp dilek tutmak başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine alamet eder.

Rüyada yıldızları tutmak çirkin iftiralara uğrayacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere işaret etmektedir.

Rüyada yıldız kayınca dilek tutmak kendisine olan güveninin azalacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak kinin ve düşmanlığın giderileceğine, darlığa düşmeyeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde yıldız tutmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments