Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, evlat sahibi olunacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, hatalı yollara gireceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini hissedebilirsiniz.

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere işaret etmektedir.

Rüyada yıldız kayması dilek dilemek evde dinlenmek zorunda olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıldız kayması ve dilek dilemek kariyerinin yükseleceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Rüyada yıldız kayıp dilek tutmak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine inanılır.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına delalet eder.

Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, arabuluculuk yapılacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments