Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı hilal şeklinde görmek

Rüyada ayı hilal şeklinde görmek

Rüyada ayı hilal şeklinde görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sosyal konumunun değişeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada ayı hilal şeklinde gördüyseniz:

  • Bir teklifiniz reddedilebilir.

Rüyada ayı hilal şeklinde görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hilal şekli görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hilal şeklinde ay görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına tabir olunur.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ayı hilal görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin fena halde yanılacağına işarettir.

Rüyada yarım hilal görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolunay ve hilal görmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada hilal ve dolunay görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments