Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç hilal görmek

Rüyada üç hilal görmek

Rüyada üç hilal görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üç hilal gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda kili ilişkileriniz veya iş birlikleriniz dikkat gerektiriyor.

Rüyada ayın hilal halini görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına delalet eder.

Rüyada iki tane hilal görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, maddi olanakların artacağına alamet eder.

Rüyada hilal yıldız görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, geniş geniş yaşayacağına delalettir.

Rüyada ay ve hilal görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, ortaklı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada yarım hilal görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada ay hilal görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, dinine bağlı kalacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalettir.

Rüyada ayı hilal şeklinde görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, zor durumda bırakacağına işarettir.

Rüyada hilal görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments