Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin parladığını görmek

Rüyada güneşin parladığını görmek

Rüyada güneşin parladığını görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada güneşin parladığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada güneşin parladığını görmek düşmanını alt edeceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine işarettir.

Rüyada ayın parladığını görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerinin parladığını görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine inanılır.

Rüyada dişinin parladığını görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, daha güçlü hale geleceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın parladığını görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişlerin parladığını görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına inanılır.

Rüyada yıldızın parladığını görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına işarettir.

Rüyada yıldızların parladığını görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments