Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızın parladığını görmek

Rüyada yıldızın parladığını görmek

Rüyada yıldızın parladığını görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, sorunlarını gidereceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada yıldızın parladığını gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, iş hayatınızı veya duygusal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda iç sesinize kulak verebilirsiniz.

Rüyada yıldızların parladığını görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, çıkış yolları bulacağına yorulur.

Rüyada yıldız parladığını görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada yıldızın parladığını görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, yardımının olacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada yüzü parlamak onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada yüzüğün parladığını görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, iyi halini yitireceğine, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Rüyada dişin parladığını görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, insanlar tarafından sevileceğine alamet eder.

Rüyada güneşin parladığını görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçların parladığını görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, adının ülke dışında yayılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments