Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilek tuttuğunu görmek

Rüyada dilek tuttuğunu görmek

Rüyada dilek tuttuğunu görmek talihin yüzlerine güleceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, başarılı işlere imza atılacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada dilek tuttuğunu gördüyseniz:

  • Evde mutluluğu ya da konforu bulmanız iş hayatınızı da olumlu etkileyebilir.

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilek tuttuğunu görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, mal ve mülk sahibi olmaya, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, saygınlığının artacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabede dilek dilemek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada dilek ağacına dilek dilemek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada dilek kuyusu görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments