Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek

Rüyada yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek

Rüyada yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, esenliği bulacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada yıldız kayarken dilek tuttuğunu gördüyseniz:

  • Kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Rüyada yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına alamet eder.

Rüyada yıldız kayarken dilek dilemek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, rahatının ve gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, anne babanın birbirine düşeceğine alamet eder.

Rüyada yıldızları kayarken görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işarettir.

Rüyada yıldız kayarken dua etmek iftiraya uğrayacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, yanlış bir karar verileceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kayarak yere düşmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments