Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanla konuşmak

Rüyada yılanla konuşmak

Rüyada yılanla konuşmak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, işinden ve parasından olacağına delalettir.

Rüyada yılanla konuşmak gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendirildiğinizi düşünüyorsanız daha fazla soru sormalısınız.

Rüyada siyah yılanla konuşmak hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine alamet eder.

Rüyada yılan konuşmak aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine işarettir.

Rüyada yeşil yılanla konuşmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanlarla konuşmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı konuşmak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işarettir.

Rüyada yılanla konuşmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, prestij sahibi olunacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada telefonla sevgiliyle konuşmak yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada bir köpekle konuşmak asosyal bir insan haline geleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, lüks içinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments