Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yılanla konuşmak

Rüyada siyah yılanla konuşmak

Rüyada siyah yılanla konuşmak huzurunun eski haline döneceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah yılanla konuşmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada siyah yılanla konuşmak ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah köpekle konuşmak bunun da kendisini çok etkileyeceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kuşla konuşmak cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı konuşmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanla konuşmak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil yılanla konuşmak kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, kurulu düzenin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan konuşmak güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanlarla konuşmak hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments