Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanlarla konuşmak

Rüyada yılanlarla konuşmak

Rüyada yılanlarla konuşmak acı veren kazalara, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, hüsrana uğrayacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalet eder.

Rüyada yılanlarla konuşmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda en zor durumları çözebilir veya en zor soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Rüyada yılan konuşmak işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanlarla konuşmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yılanla konuşmak bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulur.

Rüyada yılanı konuşmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yılanla konuşmak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah yılanla konuşmak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan konuşmak kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada annesiyle konuşmak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, hayırlı haberler alınacağına, kudretinin yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments