Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı konuşmak

Rüyada yılanı konuşmak

Rüyada yılanı konuşmak insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalet eder.

Rüyada yılanı konuşmak gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında ise, inişli çıkışlı durumlar, kararsızlıklar, net olmayan ortamlar, dalgınlıklar veya yanılgılar harekete geçmeyi, kararlar almayı zorlaştırabilir.

Rüyada yılanı konuşmak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine rivayet eder.

Rüyada yılanlarla konuşmak kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hasretlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanla konuşmak eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına alamet eder.

Rüyada siyah yılanla konuşmak verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yılan konuşmak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, çok hayırlı haberler alacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına delalettir.

Rüyada yeşil yılanla konuşmak o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakışıklı erkekle konuşmak kazancının her geçen gün artacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kimseyle konuşmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments