Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan konuşmak

Rüyada yılan konuşmak

Rüyada yılan konuşmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada yılan konuşmak gördüyseniz:

  • En kolay yolu seçmeyin.

Rüyada yeşil yılanla konuşmak karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yılan konuşmak işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada yılanla konuşmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı konuşmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine işarettir.

Rüyada yılanlarla konuşmak eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yılanla konuşmak borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, borçlarının kalmayacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş dayıyla konuşmak iyi anlaşacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına işarettir.

Rüyada ölmüş annesiyle telefonda konuşmak çok büyük sevinçler yaşayacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments