Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yılanla konuşmak

Rüyada yeşil yılanla konuşmak

Rüyada yeşil yılanla konuşmak çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, mutlu olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yılanla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmaya varmak ya da anlaşma imzalamak için çabalamanın fazla anlamı olmayabilir.

Rüyada yeşil yılanla konuşmak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada yılanla konuşmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı konuşmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, dualarının karşılığını göreceğine işarettir.

Rüyada siyah yılanla konuşmak elinde bulunan imkânların çok daralacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına işarettir.

Rüyada yılanlarla konuşmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan konuşmak işinden çıkarılacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde yeşil yılan görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil büyük yılan görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments