Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla sevgiliyle konuşmak

Rüyada telefonla sevgiliyle konuşmak

Rüyada telefonla sevgiliyle konuşmak tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, dileklerinin kabul olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalet eder.

Rüyada telefonla sevgiliyle konuşmak gördüyseniz:

  • Herkes birbirinden farklı fikirlere sahip olabilir.

Rüyada telefonda sevgiliyle konuşmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonla sevgiliyle konuşmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin annesiyle telefonda konuşmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle telefonda konuşmak elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisiyle telefonda konuşmak kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, istediği projeleri yapamayacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle telefonda konuşmak işindeki verimin artacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yolculuğa çıkmaya işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments