Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir köpekle konuşmak

Rüyada bir köpekle konuşmak

Rüyada bir köpekle konuşmak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, maddi yükünün artacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına yorulur.

Rüyada bir köpekle konuşmak gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan geçimsizliği sizi fazlasıyla işgal edebilir.

Rüyada köpeklerle konuşmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına inanılır.

Rüyada siyah köpekle konuşmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada kurt köpeğiyle konuşmak işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada köpekle konuşmak kalp kırıklığına neden olacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek balığıyla konuşmak hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir köpekle konuşmak moralinin, keyfinin kaçacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru köpekle konuşmak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada görünmeyen biriyle konuşmak onlardan medet umacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments