Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın üstüne su dökmek

Rüyada yılanın üstüne su dökmek

Rüyada yılanın üstüne su dökmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın üstüne su dökmek gördüyseniz:

  • Fiziksel incinmelerden, hastalıklara kadar herşeye açıksınız.

Rüyada yılanın üstüne su dökmek kişinin rahat edeceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halının üstüne su dökmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada üstüne çamaşır suyu dökmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstüne su dökmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne su dökmek aralarından su sızmayacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin üstüne sıcak su dökmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün üstüne su dökmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments