Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üstüne su dökmek

Rüyada mezar üstüne su dökmek

Rüyada mezar üstüne su dökmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, parasının ve malının da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne su dökmek gördüyseniz:

  • İmkansız gibi görünen ayrıntıları yakalama konusundaki yeteneğinizi keşfedebilirsiniz ya da detayları planlama konusundaki kabiliyetiniz hoşunuza gidebilir.

Rüyada mezar üstüne su dökmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne çamaşır suyu dökmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada birinin üstüne sıcak su dökmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halının üstüne su dökmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine inanılır.

Rüyada üstüne su dökmek mal ve mülk sahibi olunacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek işlerin yavaşlayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün üstüne su dökmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments