Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün üstüne su dökmek

Rüyada ölünün üstüne su dökmek

Rüyada ölünün üstüne su dökmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada ölünün üstüne su dökmek gördüyseniz:

  • Duygusal durumlar nedeniyle demoralize olabilirsiniz.

Rüyada ölünün üstüne su dökmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine rivayet eder.

Rüyada üstüne çamaşır suyu dökmek yaşam şartlarının düzeleceğine, iyi bir patron olacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada halının üstüne su dökmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstüne su dökmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalettir.

Rüyada mezar üstüne su dökmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, amacına ulaşacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yılanın üstüne su dökmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine inanılır.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments