Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne çamaşır suyu dökmek

Rüyada üstüne çamaşır suyu dökmek

Rüyada üstüne çamaşır suyu dökmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstüne çamaşır suyu dökmek gördüyseniz:

  • Elinize hesapta olmayan paralar geçmesi olasıdır.

Rüyada üstüne çamaşır suyu dökmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün üstüne su dökmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, helal kazanca sahip olunacağına delalettir.

Rüyada üstüne su dökmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın üstüne su dökmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, başarıların çoğalacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine tabir olunur.

Rüyada mezar üstüne su dökmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada birinin üstüne sıcak su dökmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments