Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne su dökmek

Rüyada üstüne su dökmek

Rüyada üstüne su dökmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üstüne su dökmek gördüyseniz:

  • Aşırı konuşkan olmanız mümkündür.

Rüyada üstüne su dökmek yuva kuracağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına delalet eder.

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada üstüne çamaşır suyu dökmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada yılanın üstüne su dökmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün üstüne su dökmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halının üstüne su dökmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin üstüne sıcak su dökmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar üstüne su dökmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments