Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üstüne sıcak su dökmek

Rüyada birinin üstüne sıcak su dökmek

Rüyada birinin üstüne sıcak su dökmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, nefsine uyacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada birinin üstüne sıcak su dökmek gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili güzel gelişmeler olabilir.

Rüyada birinin üstüne sıcak su dökmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcak suyun üstüne döküldüğünü görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, yüzünün güleceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada ölüye sıcak su dökmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada sıcak su dökmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin üzerine sıcak su dökmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işarettir.

Rüyada birine sıcak su dökmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalete sıcak su dökmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın üstüne su dökmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments