Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın tükürdüğünü görmek

Rüyada yılanın tükürdüğünü görmek

Rüyada yılanın tükürdüğünü görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, heveslerinin de azalacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada yılanın tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandırmayan veya hakkında olumlu düşünceler beslemediğiniz bazı iş, plan veya konuları rafa kaldırmak eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada yılanın tükürdüğünü görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın ağzına tükürmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılana tükürmek geçiminin zorlaşacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada yemeğin içine tükürmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına delalettir.

Rüyada annesinin yüzüne tükürmek büyük tartışmaların sonlanacağına, günah ve suç işleyeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına rivayet eder.

Rüyada saç tükürmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sana tükürdüğünü görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, işlerin kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments