Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeğin içine tükürmek

Rüyada yemeğin içine tükürmek

Rüyada yemeğin içine tükürmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, geçiminin zorlaşacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemeğin içine tükürmek gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda net olursanız, istemediğiniz şeyler duymaz veya teklifler almazsınız.

Rüyada yemeğin içine tükürmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, çevresinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzındaki yemeği tükürmek saygı değer bir konuma çıkacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yemeği tükürmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yediği yemeği tükürmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemeğe tükürmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Rüyada ateşe tükürmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sinek tükürmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulur.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments