Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç tükürmek

Rüyada saç tükürmek

Rüyada saç tükürmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına işarettir.

Rüyada saç tükürmek gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlar da söz konusu olabilir.

Rüyada ağızdan saç tükürmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada saç tükürmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada tükürdüğünü görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine tükürdüğünü görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, aksiliklerin yaşanacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin üzerine tükürmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan kıl tükürmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına yorulur.

Rüyada sevdiğine tükürmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, çevreye karşı itibarın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kan pıhtısı tükürmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments