Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın ağzına tükürmek

Rüyada yılanın ağzına tükürmek

Rüyada yılanın ağzına tükürmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, kazancın yetmez olacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın ağzına tükürmek gördüyseniz:

  • Yeterince dinlenememiş olmak sizi zorlayabilir.

Rüyada yılanın ağzına tükürmek ticaretinin büyüyeceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına inanılır.

Rüyada birinin ağzına tükürmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından kum tükürmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ağzındaki yemeği tükürmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, kariyerinin yükseleceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzina tükürmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet eder.

Rüyada ağzından et tükürmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ağzına tükürdüğünü görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzından kan tükürmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments