Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılana tükürmek

Rüyada yılana tükürmek

Rüyada yılana tükürmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılana tükürmek gördüyseniz:

  • Evde tartışabilirsiniz.

Rüyada yılana tükürmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın ağzına tükürmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın tükürdüğünü görmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına alamet eder.

Rüyada öksürük kan tükürmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, kalbinin küt küt edeceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına delalettir.

Rüyada birinin tükürdüğünü görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının suratına tükürmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine tabir olunur.

Rüyada yemeği tükürmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada cam kırıkları tükürmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments