Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek

Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek

Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, rahatlayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek gördüyseniz:

  • Romantizm hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yılan başını ezmek şansının da açık olacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine alamet eder.

Rüyada sarı yılan ezmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada yılanı ayağıyla ezmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına inanılır.

Rüyada yılanın başını ezmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı ezdiğini görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek desteksiz kalacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, parasız ve işsiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments